Riello Gulliver RG1RKD Gulliver RG2D Gulliver RG3D Gulliver RG4D Gulliver RG5D RL 34 MZ RL 44 MZ RL 64 RL 50  RL 70 RL 100 RL 130 RL 190

Riello Gulliver

Riello Gulliver är vår mest populära villa-oljebrännare, och den är tillsammans med sin föregångare Riello 40 såld i mer än 350.000 exemplar i Sverige.

 

RL Serien

RL-serien täcker ett brännarbehov från 95 – 2243 kW och de har blivit designade till användning för heta eller superheta varmvattenpannor, hetluft- eller ånggeneratorer och diatermiska oljepannor. RL-serien är två-stegs brännare och utrustade med elektronisk STATUSPANEL som ger komplett diagnostik med timmätare, tändningsmätare och felidentifikation. Vi garanterar en optimalt tystgående fläkt eftersom det används böjda blad och ljuddämpande material i cirkulationsområdet. Den in- och utdragbara konstruktionen av fläktar och brännare gör det flexibelt vid alla eldningsfrekvenser. Den exklusiva designen säkrar hanterlig storlek, enkel användning och underhåll. Ett stort sortiment av tillbehör garanterar flexibilitet i utnyttjandet.